13 noviembre 2018

Mostra d'Instruments Tradicionals amb Eduard Navarro


Després de l’èxit del curs de tècnica de tabal tradicional oferit pel mestre Joan Mora, es l’hora de continuar amb una “Mostra d’instruments tradicionals de vent i corda i taller de dolçaina” de la mà del mestre Eduard Navarro

Eduard com tots sabreu es membre de nombrosos grups de música tradicional, folk, així com la Capella de Ministrers de València, i professor de dolçaina, sac de gemecs, tarota i mestre de rondalla en el Grup de danses “Repicó” de Manises i també ha gravat més de 40 discos i realitzat gires per més de 16 països.
Aquest taller serà el dissabte 24 de novembre de 2018 sent la mostra d’instruments tradicionals pel mati i començarà a les 10:30 fins les 14:00 i per la vesprada la reservarem per al taller de dolçaina del 16:00 fins les 18:00.

Podeu acudir sols pel matí a la mostra d’instruments com per la vesprada al taller de dolçaina si sou dolçainers o als dos i passar un dia complet i divertit.
Farem una parada per a dinar i hem concertat menú a un restaurant del poble a un preu tancat de 15€/persona.

Tant per la mostra del matí, per al taller de dolçaina de la vesprada com per al dinar, caldrà reservar plaça al e-mail secretariat@ravaljussa.com o al whatsapp 647565721 on vos aclarirem qualsevol dubte o informarem de tot allò referent a les activitats previstes