22 octubre 2018

20 anys de la Federació i Aplec en GANDIA


 La imagen puede contener: 15 personas, personas sonriendo, personas de pie y exterior
La Festa de la dolçaina enguany s'ha realitzat a Gandia, prop de casa, i el músics del RAVAL JUSSÀ hem assistit amb ganes de festa i passar-ho be amb els companys i amics de colles que sempre alegra de tornar a vore. La veritat és que la majoria d'anys ens resulta complicat participar perquè tenim actes de carrer, però enguany era especial. Vam deixar una bona representació a les festes de Calp i la resta ens vam desplaçar a Gandia a pesar que l'oratge no transmitia massa confiança en que puguerem fer la desfilada pels carrers de la ciutat.

La imagen puede contener: 5 personas, exterior La imagen puede contener: 6 personas, personas en el escenario, personas de pie, niños y exterior
Però com sempre, trobar-se a amics, amigues, companys de festes, concerts i intercanvis dóna un alicient especial al dia dels dolçáiners i tabaleters. I també el gust de conéixer novetats dels luthiers o adquiris accesoris o fins i tot una nova dolçaina, o tarota, o flaviol, o tabal... tudells, fundes... si és que hi ha de tot i tornem amb la caretar buida, jejeje.

I a la fi, sobre les 5 de la vesprada va arrancar la desfilada de les colles participants pels carrers de Gandia, animant eixes zones de tendes i carrers peatonals.

Nosaltres amb la música de Manolo Tomàs ("el torero del valle de Albaida") animant la desfilada ja que erem l'últim grup en participar.
Ja que L'ANY PRÒXIM TINDREM EL GUST DE PORTAR LA FESTA DE LA NOSTRA MÚSICA A ALBAIDA EL DISSABTE 25 DE MAIG DE 2019.

La imagen puede contener: 5 personas, personas de pie y exterior La imagen puede contener: 7 personas, personas de pie y exterior

I ja després de tocar tots junt la peça "Contradansa" ens juntarem a sopar tots en un ambient genial i festiu i no entrarem en detalls de lo bé que ho vam passar amb els amics i amigues tots i totes que allà ens vam reunir.

Enhorabona a la colla organitzadora i també a la federació pel treball tan intens que han fet i el bon resultat de l'aplec. Esperem que l'any que ve, a la nostra casa, ho paseu igual o millor. un abraç a tots i totes.
  


Totes les fotos de la festa de l'aplec al facebook de la federació: