21 mayo 2018

25 aniversari del raval jussà d'albaida

Estimats amics i amigues,
L'any que ve, al 2019, complim 25 anys de vida (fent música), i per celebrar aquest esdeveniment, estem treballant per oferir una variada sèrie d’activitats culturals al voltant de la música tradicional: tallers de perfeccionament musical, mostres, exposicions, xerrades i concerts, espectacles infantils, finalitzant tot un any de treball i inversió amb l'organització de l’APLEC de la Federació Valenciana de Dolçainers i Tabaleters en maig de 2019.
Volem convidar-vos a tots i totes a participar junt a nosaltres en totes les activitats que farem i per això seran gratuïtes i assequibles per a qualsevol persona interessada.

Per començar, oferim un CURS DE TÈCNICA DE TABAL per a tots els nivells, impartit per Joan Mora, mestre de renom de tabal tradicional així com membre de nombrosos grups de musica folk.
Aquest taller serà el DISSABTE 9 de JUNY de 2018 i començarà a les 10'30 h. fins les 13'30 h. i del 16'00 h. fins les 18'00 h.
Farem un descans per a dinar i hem concertat menú a un restaurant del poble a un preu tancat de 15€/persona.

Tant per al taller de tabal com per al dinar, caldrà reservar plaça al e-mail secretariat@ravaljussa.com o al whatsapp 647565721 on vos aclarirem qualsevol dubte o informarem de tot allò referent a les activitats previstes.