05 octubre 2015

Festes en Albaida - Octubre 2015

Ja tenim ací les Festes Patronals i de Moros i Cristians!

Ahir vam viure una vesprada especial celebrant el 400 aniversari del nostre Campanar, amb la companyia de tot el poble i, com no, dels Nanos i Gegants i els Cavallets.
I es pot dir que ja ens endinsem plenament en les festes.

Dissabte passat ens vam quedar amb les ganes de vore ballar els Gegants i Cabets, i de la re-incorporació a la festa dels Cavallets. Tot culpa de la pluja. Però este dimarts dia 6 i dimecres dia 7 tornen a eixir al carrer amb motiu de la Ofrena i de la Processó. 
I ahí estarem nosaltres acompanyant-los i animant-los.

Des del Raval Jussà no se'ns acaben les ganes de reflotar eixa estima que tots tenim a aquestes singulars figures albaidines. Pensem que és l'any ideal per assentar i establir la Associació de Nanos i Gegants d'Albaida, albergant en ella totes les figures, i donar-li una estabilitat i força social amb el suport dels albaidins/es.

Donar l'Enhorabona a la Comissió de Festes que ha aconseguit unes festes plurals i obertes a tot el món. HGeu treballat de valent i ara tindreu la vostra merescuda recompensa en gratitut i aplaudiments.


I per supost amb els MOROS I CRISTIANS que també s'espera que invaisquen carregats de força, color, música i espectacle màgic.
Nosaltres formarem part d'aquest meravellós acte recolzant i reforçant en la part musical.

DONAR TOT EL NOSTRE SUPORT A LES DOS CAPITANIES, a la Filà Batallers i a la Filà Tuaregs! Que sabem que heu treballat de valent i heu posat l'ànima i el cor en aquesta meravellosa empresa per disfrutar com a festers i també fer disfrutar a tota la població i amics que visiten Albaida el 9 d'octubre.
Vos desitgem alegria i alguna llagrimeta sentimental pel gust que dona baixar pels nostres carrers, i també molta sort en la Batalla (encara que la història li done el Palau Marquesal als Cristians..)

Benvinguts sigueu tots i totes els que a la nostra ciutat veniu en estos dies de festes. Sentiu-vos com a casa, sereu ben rebuts i ben tractats.
Teniu les portes obertes.
BONES FESTES a tots des del Grup Raval Jussà!!!