02 noviembre 2015

El nostre Ir Certamen de Dolçaina


Participar en aquesta iniciativa ha resultat una gran experiència musical i també un esforç extra per part de tots els membres que formen el Raval Jussà; de tots els membres de la percussió, dels dolçainers i dolçaineres passant per tots (inclosos els solistes), i també del nostre director. Donar les gràcies també a Víctor Roig que ens va acompanyar a la percussió (Vibràfon) i a Toni Vidal (dolçainer) que ens va ajudar per compensar amb dos baixes no previstes.

La vesprada va començar amb un assaig per ubicar-se al magnífic Auditori de Castalla mentre ens retrobavem amb amics, companys i coneguts de totes les colles participants i també de la organitzadora, que han aconseguit portar endavant un magnífic Certamen i es mereixen una gran Enhorabona, i els desitgem que continue per a que molte més colles puguen viure esta experiència.



A les 7 de la vesprada presentaven el nostre grup amb un audiovisual i vam eixir a l'escenari emmig d'un calurós aplaudiment. Els nervis eren patents i també la responsabilitat de fer la nostra millor interpretació possible.

Vam viure el moment amb tensió i intensitat. Amb serietat i concentració. 
Donant el màxim de cadascú de nosaltres.
I el resultat va estar genial. Sempre millorable però amb la satisfacció de que l'esforç d'aquestos últims dos mesos deixa moltes coses bones en el grup i també a nivell individual.





Disfrutar amb l'obra obligada "Esclafamuntanyes", de Saül Gómez i també amb "Manises" de Toni de la Asunción davant de tot aquell públic va estar genial. I més sabent que estaven allí presents, escoltant-nos i valorant la nostra música. I amb l'aplaudiment final es va notar que la gent va disfrutar amb nosaltres. 
Sense ser perfectes però entregant-nos al màxim amb la música.

**Gràcies a Saül Gómez i a Toni de la Asunción pel vostre recolzament i suport, i també per fer-nos disfrutar amb les vostres compossicions musicals.**

Després va actuar L'Aljub de Bocairent i La Colla d'Ontinyent, i tancant la vesprada amb la música del Sogall i la seua gran cantera de músics que ens van fer passar una estona alegre i divertida.





I ja, a l'entrega de premis:

 TERCER Premi per al Grup de Percussió, Metall i Dolçaina "Raval Jussà" d'Albaida

Contents i orgullosos d'haver participat i donar suport a iniciatives com aquesta on les colles tenen l'oportunitat de motivar als músics i de treballar a un nivell superior.

El SEGON Premi el van atorgar als companys de L'ALJUB de Bocairent que també van fer una gran posada en escena i un gran treball. Enhorabona!!

I el PRIMER Premi, com s'esperava, per a La Colla d'Ontinyent. Amb una magnífica actuació de grup on van "quasi" bordar l'obra obligada (pero millor que la resta de grups). 
I amb una obra lliure, "LAMENT", també de Saül, amb més dificultat tècnica que la obligada (coses de la música). I el resultat va ser esplèndid. L'Enhorabona a tots ells i al seu director Jordi Soler!