05 mayo 2014

Raval Jussà i Alcoi 2014

Enguany han estat unes festes molt fructíferes on hem compartit, com va sent ja habitual, les obertures de capitanies i alferecies a cavall amb els heralds ataviats amb les vestimentes tradicionals; i també amb el ballet d'Ana Botella amb la Filà Vascos i Filà Llana.

Els primers amb una adaptació de la peça "Xafiguem" de Mario Roig, amb plantilla de dolçaines, sacs de gemecs, tarotes i percussió; i a la mora amb la peça "Bel-Ana" de Jordi Comany amb plantilla de percussió, metalls de la Unió Musical d'Aielo i dolçaines.
I lo millor de tot el bon ambient durant tot el dia (dinar inclós), a pesar de les caminates amb els timbals i bombo per anar a l'inici i després tornant a pujar per tornar a eixir.

Gràcies a tots els qui heu confiat en el nostre treball: als compossitors, al ballet, a les filaes... I gràcies al treball de preparació fet pels músics durant este temps per conseguir que tot ixca perfecte o quasi perfecte, clar que si!

I després de l'entrada queden encara les tocates des del catell i tancar amb alegria la festa pensant ja en la del proper any. Mirant sempre endavant i amb l'esperit d'oferir més i millor.


Video inici entrada alferecia cristiana i ballet:








-----


Video inici entrada Capitania Mora i ballet:





I també alguna imatge de l'ambient de germanor amb bocata i herberet per agafar forces...

I una de les entraetes que vam fer.