05 febrero 2013

Raval Jussà, Colla pilot del curs de direcció de la FVDT

Aquest diumenge tenim el gust de rebre a Albaida el segon encontre del curs de direcció de Colles que està impartint la Federació Valenciana de Dolçainers i Tabaletes, baix la formació dels mestres Pere Molina i Juan Carlos Bomboí.
Moment del curs amb La Degollà d'Alcoi.

Aquestes iniciatives que ajuden a la preparació i formació dels directors i també de les nostres Colles són molt important per a aconseguir un bon treball musical i per aixó el Grup Raval Jussà ha apostat des de la primera edició en promocionar i participar activament.
Enguany, fem un pas endavant i colaborem com a Colla Pilot per a que puguen practicar amb nosaltres. Segur que serà una experiència molt possitiva per a tots.

També aprofitem per a donar difussió a la Master Class que impartirà el Mestre García Asensio el 3 de març al Conservatori del Grau de Gandia (en el 3r encontre del 2013), i a la que qualsevol persona interessada pot assistir. Ací teniu la informació:

http://www.xirimita.com/2013/02/el-ii-curs-de-direccio-musical-de-la-fvdt-oferira-una-master-class-amb-enrique-garcia-asensio/

[Seguint amb la programació del II Curs de direcció Musical de la FVDT el passat 27 de gener es va realizar el primer encontre pràctic amb una gran acollida a Alcoi per part del grup La Degollà. Aquest cap de setmana ens acollirà el grup Raval Jussà d’Albaida on de segur gaudirem de tot el seu ajut per que els alumnes del curs tinguen una classe pràctica molt profitosa.

L’encontre del mes de març es realitzarà el diumenge 3, al Conservatori del Grau de Gandia, i tindrà format de Master Class impartida pel Mestre Enrique García Asensio, qui ens introduirà a les tècniques apreses del seu mestre Sergiu Ceclibidache. Aquesta sessió estarà oberta a tots aquells interessats en aquest camp que es vullguen inscriure. Es realitzarà en dues sessions de matí i vesprada, i comptarà amb la presència dels dos professors titulars del curs estable Pere Molina i Juan Carlos Sempere Bomboí.
La informació per inscriure-vos la podreu trobar a aquest document.]